søndag 8. november 2009

Par nr 2 ferdig

Og berget med festetråder vokser. Endelig skal alle timene med pinneknitring komme til nytte og faktiskt gjøre noen føtter varme.







.







Raggsokkene er strikket med dobblt garn i sålen, slik at jeg kan være sikker på at de er ekstra slitesterke og kommer til å vare leeenge.

8 kommentarer:

  1. Hei.Må si att du er kjempe rask.Virkelig nydelig ble dem.Hadde en bok med strikking for mange år tilbake som het Hønsestrikk de sokkene dine minner meg om det.Synes det er så fine farger.Ha en riktig fin Mandag.Bodil...

    SvarSlett
  2. Dette må være de fineste sokkene jeg noengang har sett. Imponerende.
    Ha ei super uke!
    Pludrehanneklem

    SvarSlett
  3. Det var veldig snilt sagt, Hanne. Nå ble jeg stolt her. Ideen til sokkene fikk jeg for manege år siden, Bodil, etter en babygenser i Dale Babyull (fargene og mønstrene). Så de første sokkene ble da også strikket i Dale Babyull. Det ble veldig tynne, men myke gode sokker å ha på foten, men ikke særlig holdbare da. Jeg har faktiskt et par her i Dale Babyull som heller ikke er ferdig, så det kommer nok et bilde ettehvert.
    Tråhaugen min vokser her nå. Jeg driver på 4. paret og kan snart se bunnen av kurven, dessverre er det noen sokker som det bare finnes i ett eksemplar av.....titter lengtende bort på posen med tovegarn, men skal ikke starte noe nytt arbeid ennå.....

    SvarSlett
  4. Hei på deg!
    Takk for koseleg besøk på bloggen min......og gratulera med blogg.
    Ser du er ganske ny i bloggverda....og her kan du verkeleg glede deg.....utruleg kjekt og inspirerande å vere her, kan du tru.
    Kjempefine sokkar du strikkkar, vert nok masse trådar å feste med so mange fargar, ja....
    Skikkeleg flotte er dei.
    Gler meg til å sjå meir av trolla dine.......
    Trur eg legg deg til blogglista mi med ein gong.......
    Ha det so bra!!

    SvarSlett
  5. Hei. Tussetrollet!
    Velkommen i laget! Fryktelig artig at du vil følge meg også! Jeg vil gjerne følge deg også, sammen med Trollkåno og bodil. Jeg "kjenner" dem fra før.
    De sokkene dine er helt spesielle, altså, aldri har jeg sett slike, russesokkene som bodil lager har bare to farger, og dem er det mye arbeid med...
    Jeg har en del tråder også etterhvert. Dem samler jeg i et Norgesglass, og jeg skal prøve å bruke dem når jeg en dag begynner med nålefilting!
    Ha det fint, vi "høres"!

    SvarSlett
  6. Nå er det tre som følger og oppmuntrer meg, så koselig. Det ble et Norgesglass jeg valgte å fylle med tråer også, mens jeg har lurt på hva jeg skal bruke dem til. Jeg tenkte jeg skulle bruke dem som fyll i noe jeg, men nålefilting hørtes mye mere spennende ut. Det gleder jeg meg til å se, Stubbtufsa.

    Hmm, betyr det at ho skal tre alle trådene på en nål igjen tro?.... det høres sånn ut... da skal jeg isåfall bare se på jeg...

    SvarSlett
  7. Wow! Flotte sokker! Imponerende arbeid!

    SvarSlett
  8. Hei og velkommen som følger på bloggen min. Jeg ble nysgjerring og måtte finne din blogg, som ser ut til å være helt ny. Du kan glede deg, dette er artig. Nålefilting er en gammel husflidsteknikk som brukes til å dekorere arbeider eller til å lage småting av ull. Du kan også bruke garn, derfor er det lurt å samle trådender av ullgarn fordi det er på en måte gratis. Jeg bruker det mest til dekor og har brukt en del av et garn som heter ARA som har forskjellig tykkelse på tråden og er flerfarget. Hvis du surfer rundt på bloggen min, finner du noen vinvesker som jeg har dekorert med nålefilting. Der er noe på min hjemmeside også. Adr. er http://123hjemmeside.no/gudrun.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...