lørdag 10. september 2011

Ufo'er i lange baner

Nå er det lenge siden jeg har blogget og mye stemmer ikke lenger, barna's alder blant annet. Dette blir som å begynne på nytt, jeg må igjen lære meg å blogge. Sisst hjalp bloggingen meg å få ferdig en del ufo'er. (uferdige objekter). Jeg har fortsatt mange ufo'er og nå har jeg funnet frem en del som jeg ønsker å få ferdig. Det dreier seg om babystrikk, og noen av arbeidene er faktiskt påbegynt for over 30 år siden, den gangen jeg gikk på handelskolen og jeg og venninden min haiket ut til veikroa i Hole  Der delte vi en cola, for det var det vi hadde råd til, og så satt vi og strikket gule og lilla sparkebukser til kroa skulle stenge. Jeg var blåruss i 81, så da blir det over 30 år siden. Hmm.

Ett problem jeg vil møte er at garn og farger har for lengst gått ut av salg. Ett annet er at noen av arbeidene er rett og slett møkkete etter å ha slengt i krik og krok i flere tiår.


Har noen prøvd å vaske et arbeid mens det fortsatt sitter på pinnen?
Ikke tale om at jeg strikker videre på det teppet her, før det er rent.
Blir det rent? Vil det gå an å strikke videre? Vi får se.

4 kommentarer:

 1. Ops! Har ganske mange ufo'ar eg òg, men her sler du meg glatt.Lukke til!!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, jeg trenger nok all den oppmuntring jeg kan få. Det gikk heldigvis bra å vaske teppet. Nå kan jeg strikke videre på et rent teppe. Og jeg har blitt ferdig med et par babysokker. Jippy.

  SvarSlett
 3. Hei Tussetrollet :) Tusen takk for den koselig kommentaren! Elsker også babyteppet, men dessverre var det en gave til en venninne av meg. Men den dagen jeg selv får barn må jeg lage et nytt et, bare med egne utvalgte farger :)

  Lykke til med bloggingen og å få ferdig strikkeprosjektene. Kan tipse om at en venninne av meg arvet masse restegarn av sin mormor og laget et stort bestemorsteppe av det.

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Måtte le til teksten din og vaskeprosjektet ditt. Gleder meg til å se og lese mere om dine gjøren og laden. Lykke til :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...