lørdag 14. november 2009

7 par helt ferdige

og er endelig klare til å komme ut av kurven.



































Den grå sokken er ikke så fargerik, men den er strikket med to tråder og med dobbel såle den også. Den er god og myk på foten.

Under er sokken i Dale Babyull, strikket med pinne nr. 2 1/2 og uten dobbel såle. Den er nok ikke særlig slitesterk, men veldig fargerik. Jeg synes den passer fint i støvelettene når jeg skal være litt julefin.

















5 kommentarer:

  1. Hallo i natta i skogen.Virkelig fin sokker med virkelig nydelige farger.Du er kjempe flink.Nå blir du virkelig fin i støvelettene til jul.Ha en riktig fin Søndag inne i skogen.Bodil..

    SvarSlett
  2. Hei ...takk for koslige ord i bloggen min:-) Nydlige sokker du har laget der mange fine farger og for ett mønster.Ja jeg kan legge ut hvordan du skal nålefilte nissungen og kjærringa ... må bare få tid først:-) Ha ei god uke langt inne i skauen:-)

    SvarSlett
  3. Flere nydelige sokker - så flittig du er.
    Ønsker deg ei flott uke :-)
    Pludrehanneklem

    SvarSlett
  4. Kjære Tussetrollet!
    Takk for koselig og trøstende kommentar hos meg!
    Lestene dine er kjempefine!
    Klem!

    SvarSlett
  5. Hei på deg Tussetrollet:) for noen nydelig sokker..jeg ble helt forelsket i fargene..må si dei var nyydelige :) behundrer ditt strikkeverk!

    Legger meg til som følger, og om du vil er du hjertelig velkommen til min blogg også :) kanskje vil du følge min, selv om jeg ikke kan å strikke ;) Ønsler deg en fin fin advent og God Jul!

    Hilsen kommer fra Ann-Christin.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...